Un joc fascinant jucat de oameni de toate vârstele este paintball. Datorită naturii interactive a jocului, există ocazional o neînțelegere cu privire la cine are voie să joace, câți ani trebuie să ai etc. Desigur, există întotdeauna o șansă de accidentare, deoarece este un sport activ. Jucătorii trebuie să semneze documente care să ateste că orice daune sunt considerate parte a jocului din acest motiv.

Paintball-ul este de obicei deschis doar celor peste 18 ani. Jucătorii mai tineri sunt permisi cu acordul scris al părinților. Este în general acceptat că vârstele între 12 și 14 ani sunt ideale pentru a începe lecțiile de paintball, deoarece jucătorii sunt cei mai capabili să înțeleagă și să urmeze regulile la acea vârstă. Nu te lăsa descurajat de vârsta ta! Oferim o opțiune de paintball pentru juniori pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani, cu posibilitatea de rezervare de grup, astfel încât să poată participa și adulții și copiii mai mari.

Oferim team building, petreceri de burlaci și burlaci, petreceri pentru copii, școală și oferte de birouri corporative, astfel încât nimeni să nu fie lăsat în afara haosului paintball-ului. Oricine se poate distra jucând paintball.

Este necesară asigurarea pentru paintball?

Nu aveți nevoie de asigurare pentru a participa; dacă există probleme, toate zonele noastre de joc sunt acoperite de asigurare. Costul include tot ce aveți nevoie pentru a juca.

Este necesară starea fizică pentru paintball?

Fitness-ul mediu este suficient pentru a juca; fitness extremă nu este necesară. Desigur, a fi mai în formă vă va îmbunătăți jocul, dar este opțional. Dacă te joci des, vei fi în mod natural mult mai în formă.

Câți ani trebuie să ai pentru a juca paintball?

Da. Paintball-ul este accesibil oricui! Puteți juca fără probleme dacă aveți mai mult de 18 ani. Cu toate acestea, dacă aveți sub 18 ani, un părinte sau un tutore legal trebuie să semneze o declarație care vă permite să participați. Vă rugăm să ne spuneți dacă sunteți minor și aveți probleme în timpul jocului.

Paintball-ul este dureros?

Cât de mult doare paintball-ul? Poate fi o întrebare în mintea ta dacă ești dornic să joci sau să începi să joci profesional. Da, doare puțin. Majoritatea jucătorilor îl descriu ca o mică înțepătură sau o lovitură la braț. Disconfortul este ușor și de obicei trece curând. O minge de vopsea poate răni și învineți când este trasă de la mică distanță, dar toată lumea primește instrucțiuni despre cum să joace paintball în siguranță pentru a preveni incidente ca acesta. Cel mai bine ar fi să nu lăsați disconfortul să vă împiedice să jucați pentru că adaugă la plăcere.

Vârsta legală pentru a cumpăra mingi de vopsea are 18 ani?

Trebuie să aveți 18 ani pentru a cumpăra bile de vopsea sau un marker pentru bile.

Cât costă paintball?

Costurile paintball variază; puteți vedea prețurile noastre aici. Taxele noastre încep de la 6 GBP pentru plată și joacă, care include toate echipamentele noastre și 100 de bile de vopsea.

De ce ar trebui să joci paintball.

Puteți juca paintball singur sau în grupuri mari și este un sport extrem de distractiv și solicitant din punct de vedere fizic. Paintball-ul este un sport activ extraordinar care te motivează să te antrenezi în timp ce te distrezi. Frecvența pulsului tău va crește, fără îndoială, odată cu toate urmăririle și sprinturile.

Există și componenta socială, pe care mulți indivizi o consideră plăcută. Grupurile iubesc paintball-ul și este o modalitate grozavă de a-ți face noi prieteni și de a interacționa cu cei vechi. Oferim o varietate de pachete pentru diferite grupuri, inclusiv petreceri de burlaci/burlaci, școli, petreceri la birou și activități de team-building.

Un hobby grozav pentru amatorii de senzații tari este paintball. Fitness-ul și tensiunea arterială vor crește și vă veți distra de minune făcând-o!

Paintball oferă o gamă largă de opțiuni. Există multe tipuri diferite de locații și spații de joc de explorat. Acest lucru poate consolida abilitățile de lucru în echipă și capacitatea de rezolvare a problemelor și este plăcut!

Paintball-ul poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a fi afară dacă vă place să fiți afară. Paintball-ul este un motiv grozav pentru a ieși vara, chiar dacă ar putea fi puțin mai greu de jucat iarna. În plus, vă ajută să slăbiți câteva kilograme și, eventual, să vă întâlniți cu unii dintre cei mai apropiați prieteni.