Multe dintre cele mai importante corporații din America apelează la paintball în interior pentru ieșiri corporative și evenimente de team building. Paintballul urban este o ieșire superbă pentru colegii și colegii de muncă. Ei învață să planifice jocuri strategice care încurajează abilitățile de conducere și de team building. În timpul jocurilor de paintball, se pune mult accent pe sportivitate, onoare și distracție.

Indoor Paintball este îmbunătățit de efecte speciale, cum ar fi aparate de fum, iluminare stroboscopică și UV, vehicule și multe tipuri diferite de acoperire. Am avut niște jocuri destul de interesante pe un teren profesionist, dar unele dintre cele mai memorabile experiențe de paintball s-au petrecut în pădure. De la bunkering în interiorul arenelor până la ochiul în aer liber, este timpul să trăiți propria experiență intensă de paintball.

Echipamente de siguranță și reguli

Regulile pentru jocul paintball variază foarte mult. Regulile sunt concepute pentru a se asigura că participanții se bucură de sport într-un mediu sigur. Da, paintball-ul este considerat un sport și există mai multe ligi profesionale de paintball în Statele Unite și altele în întreaga lume. Situațiile și temele trecute, prezente și fictive sunt recreate pe terenuri mari de paintball pentru a vă bucura. Deoarece paintball-ul implică o mulțime de alergări, scufundări și târări, trebuie să purtați îmbrăcăminte durabilă adecvată în timpul jocului.

Deoarece acesta este un joc intensiv de echipament, există o mare varietate de echipamente de paintball în care ar trebui să investești pentru siguranța ta. Deși un echipament bun nu face un jucător bun, un joc de jucători se poate îmbunătăți cu siguranță cu echipamentul de paintball potrivit. Masca dvs. este probabil unul dintre cele mai importante instrumente din inventarul dvs. de paintball și jucătorii chiar trebuie să ia în considerare achiziționarea unei mască de calitate. Este important ca toți jucătorii de paintball să rămână în siguranță cu echipament de protecție pentru paintball, cum ar fi tampoane, protecție pentru piept și mănuși. Fiecare joc de paintball începe cu câteva minute pentru ca fiecare echipă să formuleze un plan de joc, fluieră și planul intră în acțiune.

Pistoale de paintball

Markerul sau pistolul pentru paintball este echipamentul de bază pentru paintball folosit pentru etichetarea unui jucător advers. Prima armă fabricată special pentru sportul de paintball a fost Splatmaster, care a fost brevetat în 1985. Cu toate acestea, pistoalele de paintball au parcurs un drum lung și au devenit mai ușoare și mai mici de-a lungul anilor și au capacitatea de a ține mai multe mingi de vopsea. În general, evoluția tehnologiei pistolului de paintball se concentrează pe obținerea unei viteze, precizie și eficiență mai mare a aerului. Gazul de expansiune, cum ar fi dioxidul de carbon, forțează bilele de vopsea să treacă prin butoi la o viteză de la deschidere de aproximativ 300 ft/s. Primele mele ori când am jucat paintball fie am închiriat, fie am împrumutat o armă. Atunci când alegeți un pistol pentru paintball, există o mulțime de mărci, dimensiuni și configurații. O mulțime de preferințe personale intervin atunci când alegeți pistolul dvs. de vopsea Puteți găsi rapid magazinele cu cele mai bune oferte pentru markere, mingi de vopsea, echipamente de protecție și alte consumabile. Există mai multe companii atât locale, cât și prin vânzări online care comercializează pistoale și echipamente pentru paintball către clienți noi. Toate pistoalele noi de paintball vin cu o garanție limitată a producătorului.

Curățarea armelor de paintball

S-ar putea să aveți cea mai bună armă de paintball din lume, dar asta nu va conta dacă nu învățați cum să o curățați și să o întrețineți. Trebuie să verificați și să întrețineți corect pistolul dvs. de vopsea pentru a preveni blocarea acestora prin curățare, verificare inele O și strângerea șuruburilor corespunzătoare. Ca orice armă, ar trebui să o curățați după o zi de jocuri de paintball. Ar trebui să citiți instrucțiunile care au venit cu pistolul dvs. de paintball și să le urmați pentru a vă curăța pistolul. Acum că pistolul este complet curat și lubrifiat, utilizați schema sau diagrama realizată de dvs. și reasamblați pistolul pentru paintball. Păstrați întotdeauna pistolul de paintball într-un loc curat, uscat și sigur.

bile de vopsea

Mingea de vopsea se mai numește și vopsea și este o capsulă de gelatină sferică care conține polietilen glicol, substanțe solubile în apă, colorant și alte substanțe netoxice. În timp ce unii oameni preferă o anumită marcă, cei mai mulți sunt mai preocupați de faptul că fiecare cutie are bilele de vopsea bine rotunjite și uniforme. Un ham sau un pachet poate fi folosit pentru a ține capsule pline cu bile de vopsea, iar rezervorul de benzină al jucătorilor atunci când folosește o linie de la distanță.

Dacă ți-ai dorit vreodată să încerci paintball, dar nu ai făcut-o, acesta este anul. Așa că vino și alătură-te celor 10 milioane de oameni care joacă paintball în SUA

Mi-au plăcut jocurile de paintball atât în ​​interior, cât și în exterior de peste 10 ani. Îmi place să împărtășesc experiența mea și să discut despre straegy și echipament la paintballout.info