Delta Force Paintball oferă o experiență de paintball pentru copii pentru copiii cu vârsta de șapte și peste. Evenimentele noastre programate și organizate pentru participanții cu vârsta de peste 8 ani se ocupă de totul pentru o petrecere pentru copii pentru tine. Îți aduci tinerii războinici, completează documentele necesare, iar apoi personalul nostru bine pregătit se ocupă de ziua pentru a te putea relaxa.

Copiii sunt echipați cu cele mai noi echipamente de paintball, iar noi explicăm și urmărim jocurile tot timpul. Poți fi liniștit știind că grupul tău de copii este pe mâini bune și se va întoarce cu zâmbete uriașe și o mulțime de povești, deoarece avem o evaluare de 5 stele atât pentru sănătate și siguranță, cât și pentru serviciul clienți. Sunteți binevenit să participați la distracția de paintball sau să vă relaxați și să urmăriți cum copiii se distrează de minune.

Pentru ca copiii să ia o pauză pentru băuturi și alimente pentru a-și menține nivelul de energie ridicat, toate centrele naționale de Paintball Delta Force din zona Londrei și Marea Britanie oferă opțiuni de catering, de la gustări ușoare până la un prânz gătit servit la prânz.

Evenimente de paintball pentru copii

Copiii de până la opt ani sunt perfecti pentru petrecerile de paintball. Pentru mai multe informații despre organizarea sărbătorilor de naștere pentru copiii cu vârsta cuprinsă între opt și zece ani. Vă rugăm să continuați să citiți dacă planificați o petrecere de naștere Young Gunz pentru un copil (cu vârsta de 10 ani sau mai mult) pentru a afla mai multe despre cum să organizați cea mai fantastică sărbătoare de naștere vreodată.

Am planificat nenumărate sărbători de naștere memorabile pentru copii în ultimii 20 de ani. Cu ani în urmă, am avut marea onoare de a găzdui sărbătorirea a 14-a aniversare a celor de-a 2-a și a 5-a moștenitoare la tronul unei națiuni influente din Europa contemporană. Toți copiii de ziua lui Delta Force Paintball primesc tratamentul regal.

Siguranța este întotdeauna prioritatea principală pentru părinții care invită copiii altora la o petrecere de aniversare cu paintball. Deoarece Delta Force Paintball este lider de piață, politicile, metodele și instrumentele sale de siguranță sunt foarte calibrate. Delta Force este incredibil de dedicată susținerii recordului său exemplar de siguranță. Promitem să întoarcem fiecare copil în deplină siguranță (dacă, uneori, este puțin noroi).

Orice copil nu va uita niciodată ziua de acțiune de paintball; este ca și cum ai experimenta în viața reală scenele de acțiune pe care le-au văzut doar în jocurile video. Senzația de a ataca un cuib de mitraliere cu cei mai buni prieteni ai tăi este nirvana pură pentru băieți și fete. Uau, copii, ce surpriză!

paintball pentru școli de copii

Cea mai bună companie de paintball pentru organizarea unei excursii de o zi pentru grupuri școlare este Delta Force Paintball. Standardele înalte de siguranță implementate în rețeaua noastră de centre de paintball din Marea Britanie și nivelul nostru de experiență atunci când vine vorba de a crea excursii școlare memorabile și captivante sunt menționate frecvent, pe lângă zonele noastre de joc incredibile, drept motive pentru care găzduim în mod regulat evenimente de paintball pentru școală. elevi cu vârsta de opt ani și peste.

Orice persoană însărcinată cu planificarea unei activități școlare în aer liber se confruntă cu un potențial coșmar: cum poți fi sigur că locația pe care o ai în minte este sigură, bine echipată, bine gestionată și asigurată corespunzător? Soluția este simplă: alegeți Delta Force Paintball.

Un palmares de excelență de 20 de ani:

Delta Force Paintball gestionează peste 40 de facilități de paintball în Regatul Unit, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă și Canada. Are un record de siguranță de prim rang și se angajează să susțină acea reputație prin practici și proceduri documentate de sănătate și siguranță. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să citiți secțiunea de mărturii. Reputația sa vorbește de la sine.

Jocul paintball este o mulțime de distracție, un exercițiu grozav și un mare „nivelator” (în sensul că nu este nevoie de experiență anterioară sau de abilități sportive preexistente). Bărbații, femeile, fetele și băieții pot participa în mod egal. Echipamentul oferit de Delta Force Paintball, inclusiv armura pentru corp, costumul de luptă cu perne și ochelari de protecție complet cu cască, oferă un nivel de confort și protecție de neegalat și în cele din urmă elimină „durerea” din paintball!