Una dintre acele activități, paintball, pare inițial teribilă și înspăimântătoare, dar odată ce începi să joci, realizezi că este un mod grozav de a petrece o sâmbătă dimineața. Toate vârstele se bucură de paintball, care este o modalitate excelentă de a pune familia în mișcare. Să fii împușcat de prietenii tăi este plăcut. Toate grupele de vârstă adaugă aproximativ 1.000.000 de jucători noi la joc în fiecare an.

paintball pentru adolescenți

Oricine poate participa la un joc de paintball, dar dacă ai sub 18 ani, trebuie să ai un adult cu tine. Jocurile de la paintball pentru juniori au vârsta cuprinsă între 8 și 13 ani și sunt disponibile în fiecare sâmbătă și duminică de la 9:00 la 12:30 și de la 13:00 la 15:30. Dimensiunea minimă a echipei pentru paintball pentru juniori este de 8, iar frații mai mari și părinții sunt bineveniți. Zonele noastre de joc îmbină stâlpirea, rezistența și strategia, ajutându-vă pe dvs. și echipa dvs. să vă îndepliniți obiectivele. Datorită varietății mari de obstacole și recuzită din cele șapte zone incredibile ale noastre, tu și echipa ta te vei simți complet cufundați în zona de luptă. O să te distrezi de minune indiferent dacă vei câștiga sau vei pierde.

Echipa noastră depune eforturi suplimentare pentru a ajuta toți jucătorii juniori, acordând o atenție deosebită ținerii lor informați despre procedurile de siguranță, regulile de joc și strategiile. Paintballul pentru juniori este fantastic pentru copiii care doresc să se distreze cu prietenii și familia lor, în timp ce se murdăresc și se desprind.

Idei de petreceri de aniversare pentru copii

Junior paintball este ideea perfectă pentru petrecerea de aniversare pentru copii dacă doriți să găzduiți un eveniment de neuitat. Paintball-ul te face să gândești și să te miști în timp ce încorporează colaborarea, exercițiile, strategiile și entuziasmul. O petrecere de zi de naștere cu paintball va fi, fără îndoială, subiectul de discuție al școlii.

Pe lângă avantajele fizice fantastice, paintball-ul este un hobby grozav pentru a-i determina pe tineri să coopereze ca o echipă. Paintball-ul este o zi ideală, plină de entuziasm, deoarece combină strategia, activitatea fizică și multe împușcături. După una sau două runde de paintball pentru juniori, își vor face pofta de mâncare, vor fi epuizați pentru ziua respectivă și vor să se întoarcă săptămâna următoare pentru runda a doua!

Interes nou

Poate că v-ați săturat de petreceri de naștere și acum sunteți pregătit să investiți în jocuri obișnuite de paintball și ciocniri săptămânale. Cel mai bine ar fi să începi prin a învăța cum să joci paintball. Paintballul obișnuit are mai multe avantaje, inclusiv o fitness mai bună, întâlniri regulate cu prietenii tăi, implicarea în comunitate și, să recunoaștem, distracție grozavă. Paintball-ul este o modalitate distractivă de a-ți petrece timpul liber, fie că aduci copiii la bătălia de weekend, fie că purtați o mască și vă alăturați echipei.

Mingi de pictură pentru începători

Veți avea nevoie de câteva articole dacă începeți:

  • Îmbrăcăminte pe care nu te deranjează să te murdărești
  • Un pistol airsoft
  • bile de vopsea
  • un dispozitiv de protectie
  • Prietenii cuiva în care nu te deranjează să împuști

Avem multe pachete de început la parcul de paintball care vin cu o taxă de intrare, o armă, o mască, salopete, rezerve nelimitate de aer și diverse selecții de paintball. Ca să nu mai vorbim de o tonă de accesorii pentru a-ți condimenta jocul cu adevărat. Îmbunătățirile pentru arma, armura profesională și grenade de fum și vopsea sunt pe masă.

Vă oferim tot ce aveți nevoie, fie că sunteți în căutarea unui nou hobby, petreceri de aniversare cu paintball pentru copii sau o activitate de weekend pentru a-i ține ocupați pe copii.