NU ESTE NICIODATĂ O IDEIE PROAĂ SĂ INTRI LA DEBUTUL TĂU DE LUPTA DE PAINTBALL CU UN PLAN.

Primul joc de paintball al tuturor este, ca să spunem ușor, entuziasmant. Este sigur să spunem că jocul de jocuri tactice intense cu diverse arme la dispoziție și potențialul de a fi acoperit de vopsea în orice moment îți va oferi o adrenalină. O zi de paintball este foarte distractiv pentru toți cei implicați, dar este și o activitate fantastică de team-building, deoarece stimulează încrederea și promovează comunicarea.

În timp ce distracția este întotdeauna scopul principal al paintball-ului, a avea un avantaj față de opoziție poate fi de ajutor.

GRABIREA PUTEA CONDUCE LA O împuşcătură

Să ai răbdare poate părea un sfat prost, având în vedere că paintball-ul este un sport rapid și entuziasmant, care te va lăsa acoperit de vopsea. Dar dacă sunteți nou în paintball, încărcarea cu armele arzătoare este o modalitate frumoasă de a fi împușcat și de a porni instantaneu din joc. Deși poți „reapari” la Go Paintball, poți să te reîntregi în joc ca o întărire.

Înainte de a vă putea numi un adevărat veteran de paintball, trebuie să obțineți ceva experiență. Pentru a face acest lucru, trebuie, cel puțin, să învățați întinderea terenului și să aveți ocazia să utilizați arma preferată. După ce ați terminat pașii bebelușului, începeți să căutați un joc.

RĂMÂNI LA ​​SCĂRI ȘI APLICĂ ACOPERIE

Cel mai bine ar fi dacă te-ai strădui mereu să menții o poziție joasă atunci când te deplasezi între acoperiș sau spații deschise, deoarece te face mai puțin vizibil și reduce șansa ca o minge de vopsea să te lovească accidental în cap. Acesta este un scenariu foarte posibil dacă alți începători își încearcă armele de foc.

Pe parcursul zilei, veți fi cufundat în cinci hărți diferite la Go Paintball, fiecare cu un set unic de provocări și obiective. Folosirea cu înțelepciune a capacului va fi esențială pentru a reuși.

SELECTAȚI INSTRUMENTUL ADECVAT PENTRU LUCRĂRII

Aici, la Go Paintball, am adoptat o abordare mai puțin „problemă standard” pentru închirierea echipamentului nostru, permițându-vă să vă personalizați pe deplin experiența la arma folosită pentru a prelua controlul. Puteți adopta orice stil de joc vi se potrivește cel mai mult, datorită diversității echipamentelor oferite.

Doriți să alegeți adversarii care scapă de acoperire, oferind acoperire de la distanță? Nici o problemă; pușca de lunetist A5 vă va permite să realizați acest lucru cu o precizie letală. Sau poate doriți să faceți alergări rapide, calculate și sunteți mai degrabă de tip „a alerga și trageți”. Vă avem acoperit. Pistolul nostru mitralieră GTEK, primul de acest fel din lume, se bazează pe MP5, pe care forțele speciale și forțele armate de aplicare a legii îl folosesc la nivel mondial pentru luptă la scurtă vreme.

Oferim o gamă largă de accesorii pentru a vă oferi un avantaj tactic față de inamic și selecția noastră de arme. Deoarece inamicii vor fi uciși dacă rămân în gaz prea mult timp, grenadele noastre Nova Gaz sunt ideale pentru curățarea clădirilor. Aruncă unul și vezi cum se împrăștie inamicii. Grenadele fumigene sunt o altă armă pe care o purtăm și fac acoperirea perfectă atunci când încercăm să trecem prin spații deschise sau expuse.

CEA MAI EFICIENTĂ ARMA DVS. ESTE MUNCĂ ÎN ECHIPĂ

Tendința de a juca singur și de a încerca să strângă cel mai mare număr zilnic de corpuri în timpul oricărei sesiuni de paintball. Veți descoperi rapid că o echipă care poate funcționa bine împreună va avea un avantaj semnificativ față de mulți lupi singuratici.

Multe dintre hărțile noastre vă cer să puneți foc pentru coechipieri, să curățați clădirile și să încercați goluri cu un avantaj tactic. Toate aceste sarcini vor fi o provocare pentru tine de a le îndeplini singur.

Lucrul în echipă crește, de asemenea, plăcerea generală a experienței, indiferent dacă executați atacurile fără cusur sau lamentabil. Acest lucru te face o forță invincibilă pe câmpul de luptă.

Războiul este îngrozitor, dar paintball-ul este o distracție fantastică pe care toată lumea ar trebui să o experimenteze măcar o dată. Folosiți aceste tactici pentru a vă asigura că aveți drepturi de lăudare după ziua, indiferent dacă sunteți un novice care încercați paintball cu prietenii, ieșiți cu familia sau participați ca parte a unei zile de team building.