Încerci să joci paintball pentru prima dată și ai nevoie de sfaturi despre cum să prevalezi în conflict? Așa că te rog să fii atent, novice; Sunt aici să vă ajut.

Paintball-ul este o adrenalină ca nimeni altul, așa că indiferent de motivația dvs. – o petrecere de aniversare cu paintball, o ieșire corporativă, un paintball pentru copii sau chiar o zi distractivă – ar trebui să încercați.

Utilizați fiecare simț la maximum. Pentru a învinge inamicul și a câștiga meciul de paintball, folosește-ți ochii în mod corespunzător, acordă o atenție deosebită și comunică cu echipa ta.

Cu patru indicatoare de paintball, vă voi oferi manualul de supraviețuire de care aveți nevoie pentru a vă parcurge misiunea și a vă pregăti pentru luptă.

Instrucțiuni pentru prima dată pentru jocul de paintball

În paintball, scopul este de a lovi adversarii cu mingi de vopsea fără a fi lovit în schimb, eliminându-i din joc. Echipa cu avantaj câștigă.

Este obișnuit ca începătorii să se ascundă de frică, dar acest lucru vă va împiedica să experimentați întreaga experiență, așa că lăsați deoparte orice îngrijorare când ridicați pistolul de paintball și începeți să jucați; ai asta.

Simțurile tale sunt esențiale în paintball; fii atent la potențiale amenințări, ascultă încercările lor de a te ține în ambuscadă și joacă-te cu perspicacitate. Intră în joc pregătit pentru a juca și a te distra. Vei juca mai bine paintball și vei avea șanse mai mari de câștig dacă intri în zona de joc cu mai multă încredere.

Un briefing de siguranță vă va fi dat înainte de începerea jocului. Când ajungeți în zona dvs. de joc, comandanții noștri vă vor arăta și vă vor revizui regulile, așa că fiți atenți.

Ei sunt aici pentru a te îngriji și pentru a te ține în siguranță. Ei vă pot îndruma pe calea cea bună în ceea ce privește orice nu sunteți sigur. Pentru că sunt informați, vă rugăm să acordați atenție sugestiilor lor.

Reguli de joc pentru Paintball

Această regulă este deosebit de crucială; siguranța este pe primul loc și haideți să jucăm frumos; nu-ți folosi arma înainte de a începe jocul. Veți intra în zona de joc, așa că este timpul să vă puneți acea mască și să așteptați să o scoateți până când vă întoarceți în siguranță în tabăra de bază.

Pe lângă faptul că primiți o defecțiune a jocului de la mareșal, așa cum sa menționat anterior, puteți să vă plimbați pe teren pentru a alege zonele în care veți juca. Asigurați-vă că acordați atenție regulilor jocului pe care urmează să-l jucați, deoarece fiecare teren are propriul său scop.

Comisarii sunt aici pentru a vă ajuta, așa că nu ezitați să le adresați orice întrebări; te vor conduce la succes.

Zona de amenajare, cunoscută și sub denumirea de zonă moartă, este o zonă fără paintball, care va fi clarificată tuturor celor care joacă jocul. Nu aveți voie să trageți o minge de vopsea în această zonă. Odată ce un jucător a fost lovit și nu mai este în joc, trebuie să treacă în zona moartă.

Când un jucător este lovit, acesta trebuie să intre în zona moartă în timp ce își ține pistolul sau își pune mâna peste cap pentru a le semnala celorlalți jucători că nu mai sunt în joc și că nu mai pot ținti asupra lor. Dacă credeți că ați fost lovit, dar nu sunteți sigur, puteți striga „PAINT CHECK”, ceea ce va spune celui mai apropiat jucător sau cel mai apropiat mareșal să vă examineze. Nimeni nu ar trebui să fie împușcat înainte să vi se acorde „toate libere”.

Dacă ați fost lovit, trebuie să părăsiți terenul; în caz contrar, jucătorul care a efectuat verificarea vopselei va striga „JOC PORNIT”, „JOCARE PORNIT” sau „TOT ȘTERG”, iar jocul poate continua ca de obicei. Îmi pare rău, dar dacă un începător te lovește, jocul este terminat și trebuie să părăsești terenul. În călătoria dvs. în zona moartă, dacă întâlniți jucători noi, spuneți-le că ați fost lovit și nu mai sunteți în joc, așa că nu vor trage.

Cum să utilizați tehnicile cheie de paintball în jocul dvs

În jocul de paintball, cunoștințele sunt esențiale. Asigurați-vă că sunteți informat cu privire la misiunea voastră de a-l ataca cu putere deplină și de a cuceri totul, fie că doriți să capturați steagurile sau să eliminați partea inamică. Fiecare zonă de joc este distinctă, iar câmpurile diferite au obiective diferite. Înțelegerea obiectivului tău va face sau strica jocul tău.

Folosește-ți bine simțurile; te vor conduce la succes. Folosește-ți ochii și urechile pentru a le găsi și elimina dacă adversarii tăi încearcă să joace un joc viclean de paintball și plănuiesc să câștige ascunzându-se în spatele baricadelor. Comunicarea cu colegii tăi este crucială în această situație, deoarece este posibil să nu fi observat pe cineva care se ascunde în timp ce tu îi poți vedea, dar totuși ratează lovitura. Spunându-le, ai putea decide dacă echipa ta câștigă sau pierde.

Folosește-ți echipa cu înțelepciune dacă joci paintball ca echipă. Lucrați împreună în loc să concurați pentru a câștiga jocul; comunicați cu ei și aveți grijă unul de celălalt.

Atacă cu Paintball

Acum că știți regulile, vă puteți organiza strategia. Ești pregătit să ataci și să câștigi jocul în acest moment? Cu ajutorul acestui manual, nu te vei da bătut; vei lupta până la capăt.

Tine minte:

  • Profită la maximum de aceste simțuri.
  • Discută cu grupul tău.
  • cunoscându-ți obiectivele
  • În cazul în care aveți întrebări, consultați comisarii.
  • înţelegerea scopului jocului

Lucrul esențial de reținut este să te distrezi și nu fugi în panică când o minge de vopsea este în apropiere. Odată ce treci peste anxietatea inițială și intri în joc, vei aprecia tot ce oferă jocurile de paintball. Distrează-te și întărește-ți echipa; apoi, învinge echipa adversă cu încredere.