Chiar înainte de COVID-19 și de blocajele care au urmat, a fost nevoie de timp pentru a găsi activitatea de teambuilding perfectă pentru orice echipă. Adunarea pentru un exercițiu de formare a echipei în interior este acum atât înfricoșătoare, cât și dezamăgitoare, având în vedere anxietatea generală de bază a adunării în grupuri cu indivizi necunoscuti în locuri ciudate.

Dacă te-ai întors deja la muncă, probabil că te simți în siguranță printre colegii tăi. Dacă nu, probabil că te simți încântat să-ți vezi colegii în persoană, mai degrabă decât doar pe un ecran cu video și voce intermitentă.

Cu toate acestea, multe companii observă o separare tot mai mare. Mulți au nevoie de ajutor pentru a planifica în siguranță și eficient o activitate de teambuilding care ar putea aborda acest lucru, respectând în același timp reglementările COVID.

Găsirea activității de teambuilding perfectă pentru compania dvs. poate fi o provocare, dar la PPK, putem simplifica procesul pentru dvs. Soluția este simplă: mergi la paintball. S-ar putea să credeți că suntem părtinitori și putem fi, dar există multă logică în acest lucru.

Paintball-ul este o modalitate fantastică de a dobândi diverse abilități transferabile esențiale în fiecare industrie. Întărește legăturile dintre angajați și ajută la susținerea și creșterea atât a moralului, cât și a productivității.

Iată câteva explicații de top pentru ce paintball-ul este o activitate atât de grozavă pentru ieșirile corporative și cum poate ajuta la formarea echipelor de neoprit la locul de muncă.

Conducere

Paintball-ul este o modalitate fantastică de a cultiva, de a vă prezenta și de a identifica calități puternice de lider.

Atât cei care își conduc echipa, cât și cei care îi urmează vor juca un rol în rezultat. Pentru a entuziasma și inspira restul echipei lor, liderii firme trebuie să asculte și să se asigure că membrii echipei lor sunt auziți. Ei sunt, de asemenea, conștienți de talentele și slăbiciunile coechipierilor lor, știu cum să le folosească cel mai bine și iau inițiativa de a identifica cea mai bună modalitate prin care echipa să finalizeze obiectivul domeniului.

Toate aceste talente transferabile vor fi folosite la locul de muncă și veți urmări cum sunt creați lideri chiar în fața ochilor voștri pe terenul de paintball.

Eliminarea stresului

La locul de muncă, stresul poate fi o forță foarte mortală și distructivă. Toată lumea trece prin perioade de stres; unii oameni se lovesc de alții, în timp ce alții se retrag, ceea ce ar putea fi confundat cu sumbru sau tăcut. Poate fi cauzată de factori externi, cum ar fi dificultățile acasă sau în viața socială și presiunea sau schimbarea la locul de muncă. Oricare ar fi cauza de bază, paintball-ul vă va elibera, fără îndoială, stresul.

Deoarece paintball-ul este atât plăcut, cât și solicitant din punct de vedere fizic, funcționează ca un fantastic calmant de stres. Când joci paintball, corpul tău produce endorfine, care sunt excelente pentru ameliorarea stresului și sunt eliberate în timp ce te distrezi și uiți de ceea ce îți provoacă stres în primul rând. Expresia „zile fericite” are acum un sens literal!

Paintball team building este o modalitate grozavă de a scăpa de la birou și de a te distra. Puteți ignora acea listă de lucruri de făcut care par să nu se termine niciodată. Când vă întoarceți în sfârșit la muncă, veți descoperi că nivelul redus de stres vă va crește randamentul. La locul de muncă, toată lumea va fi mai motivată.

Rezolvarea problemelor

Un joc strategic și tactic este paintball. Pentru a determina cel mai bun curs de acțiune pentru tine și echipa ta pentru a reuși, ar trebui să ai o strategie bine gândită și să fii în mod constant gata să te gândești cu doi pași înaintea adversarilor tăi. Încă o dată, acesta este un talent transferabil.

Deoarece trebuie să vă confruntați în mod continuu cu provocările și problemele pe măsură ce acestea apar la locul de muncă, acest lucru vă va îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor. Va trebui să gândiți în afara cutiei pentru a depăși provocările și pentru a găsi calea cea mai excelentă către obiectivul dvs. utilizând o tehnică imbatabilă.

Comunicare

În ciuda faptului că este una dintre abilitățile fundamentale necesare în afaceri, comunicarea este adesea neglijată.

Tu și ceilalți membri ai echipei dvs. trebuie să puteți comunica pentru a avea succes pe terenul de paintball. Paintball-ul este un sport fantastic pentru stimularea muncii în echipă în rândul coechipierilor pentru a câștiga jocuri. Comunicarea clară este esențială, așa că acordați o atenție deosebită strategiei și planificării colegilor dvs. de echipă dacă încep.

Împărtășiți-vă gândurile cu colegii de echipă în timp ce jocul încă se desfășoară, spunându-le următoarea mișcare, cerându-le acoperire dacă aveți nevoie, notificându-i pe cine ați lovit etc.

Deoarece participanții sunt încurajați să participe la comunicare pentru a-și îndeplini obiectivele în mod activ, paintball-ul este deosebit de benefic pentru acest lucru. Devine evident imediat că comunicarea este utilă pentru toată lumea, deoarece o echipă nu poate reuși fără ea, iar indivizii nu își vor atinge obiectivele.

lucru in echipa

Pentru a reuși în afaceri, precum și în jocurile de paintball, munca în echipă este esențială. Paintball îi îndeamnă pe aliați să coopereze pentru a îndeplini obiectivul de teren. Echipa care își poate folosi abilitățile de lucru în echipă pentru a-și atinge cel mai bine obiectivele este echipa care câștigă.

Toată lumea este obligată să funcționeze ca o echipă, la fel ca în industrie, iar membrii echipei descoperă rapid că au performanțe mai bune ca complete decât pe cont propriu.

Îmbunătățirea interacțiunilor

Prin urmare, chiar dacă ai putea să concediezi unii dintre colegii tăi, paintball-ul va ajuta la îmbunătățirea relațiilor și la stimularea sentimentului de lucru în echipă. Să te distrezi este ceea ce contează cel mai mult până la urmă. Nu ar trebui să aduci resentimente față de cine a tras împușcăturile pentru că este doar un joc și vor mai fi și alții. Vă cunoașteți mai bine și vă întăriți legăturile, ceea ce ajută la creșterea moralului și la îmbunătățirea culturii de afaceri, ambele crescând reținerea lucrătorilor. Cine și-ar fi imaginat că o zi de paintball ți-ar putea oferi toate acestea?

Conform cu COVID-19

Desigur, dacă nu am putea oferi acest lucru în siguranță, nu ne-am lăuda cu cât de fantastic este paintballing-ul pentru teambuilding și ieșirile corporative sau ale angajaților. La PPK, avem mult spațiu, totul este afară și avem stații de igienizare pe lângă, bineînțeles, să curățăm totul după fiecare vizitator.

Există mai multe motive pentru care paintball-ul este o activitate grozavă de teambuilding. Mai multe abilități pot fi aplicate de la terenul de paintball la birou și am atins pe scurt câteva. Luați legătura cu PPK pentru a vă planifica următoarea activitate de teambuilding sau excursie corporativă, deoarece vă vor asigura că vă veți distra de minune pe lângă tot ceea ce este menționat mai sus.