O activitate de echipă problematică, paintball-ul implică strategie, trage, eliminare, eventual o anumită durere și distracție nesfârșită. În acest joc, două sau mai multe echipe se adună de obicei într-o locație predeterminată și se războiesc una cu cealaltă (puteți crește dimensiunea echipei pentru distracție suplimentară). Cu toate acestea, există câteva reguli pe care toată lumea trebuie să le respecte.

Ce este de fapt un joc de paintball, atunci? Unde a avut loc meciul de deschidere? Ce instrumente avem nevoie? Unde pot juca și paintball? Există multe alte reguli, linii directoare și tehnici de joc de paintball. Noi, cei de la Hatko Sport, am scris această postare pentru a vă răspunde întrebărilor despre paintball.

Ce este un joc de paintball?

După cum am explicat deja, este un joc tactic cu împușcături care poate fi distrat pentru divertisment și practică. Un acționar și un om în aer liber din New Hampshire, America, a creat primul joc în mai 1981. Jocul original presupunea un pariu dacă un locuitor al orașului sau al unei țări ar avea un simț acut al supraviețuirii într-o zonă împădurită. Au folosit un tun de vopsea ca cel folosit de fermieri pentru a marca vite și copaci. Așa că și-au format echipe, fiecare cu zece jucători, și au început să joace jocul. Deși nu suntem siguri de rezultatul discuției, ei au inventat fără îndoială jocul de paintball.

Atunci ce rost au bilele de vopsea? Jocul se poate juca pe un teren interior sau exterior, iar dimensiunile se pot schimba. Prin urmare, zona ar putea fi naturală sau artificială. Obiectivul jocului ar putea fi;

 • Ia steagul,
 • Eliminare,
 • atacarea sau apărarea unei anumite locații sau spațiu;
 • obiectele ascunse ale terenului de joc fiind capturate.

În funcție de stilul de joc, durata poate varia de la câteva secunde la câteva ore sau chiar zile în unele jocuri de tip „scenariu de joc”.

Ce este mai exact echipamentul pentru jocuri de paintball?

Echipamentul de paintball se poate schimba în funcție de tipul de joc pe care îl jucați sau de suma de bani pe care trebuie să o cheltuiți. Dar fiecare jucător trebuie să aibă trei piese esențiale de echipament.

Marker pentru mingi de vopsea

Arma principală a fiecărui participant pentru a trage în celălalt este un marker de paintball sau un pistol de paintball. Inițial este destinat să marcheze copaci sau vite, așa cum am explicat anterior. Este un pistol cu ​​aer comprimat cu o putere minimă. Au un fel de revistă pentru a încărca bilele de vopsea în pistol. Și pentru a folosi gravitația, revista este de obicei montată pe armă. Cu toate acestea, modelele mai scumpe și mai avansate ar putea folosi diferite metode pentru a alimenta pistolul, cum ar fi un alt sistem de aer comprimat.

bile de vopsea

Sunt capsule de gelatină cu ingrediente netoxice și colorant solubil în apă care sunt folosite ca muniție pentru pistolul cu aer comprimat. Oriunde aterizează, explodează, împrăștiind toate ingredientele. După cum am spus anterior, ar putea provoca un mic disconfort atunci când lovesc carnea. Cu toate acestea, echipamentul de protecție, inclusiv măștile, protejează efectiv jucătorii de mingi de vopsea. În zilele noastre, aceste ingrediente au calități alimentare și sunt foarte sigure pentru mediu și pentru jucători.

Ochelari de protecție, o mască și un costum de protecție

Deși puteți juca acest joc fără acestea, acestea sunt acum necesare pentru siguranța jucătorului. Oamenii le folosesc pentru a se apăra de bile. Pe de altă parte, îmbrăcămintea de protecție are modele sau este adesea camuflata pentru a se potrivi cu locul de joacă.

Joacă Paintball Unde?

Se poate juca paintball atât în ​​interior, cât și în exterior, așa cum sa menționat anterior. Dar este în primul rând o activitate în aer liber. Deci, diferitele tipuri de jocuri se învârt și în jurul locurilor de joacă. Genurile de joc standard sunt;

 • Speedball (sau paintball) (sau paintball),
 • Woodsball (sau bushball) (sau bushball),
 • Scenariu (sau jocuri masive) (sau jocuri mari),
 • MilSim (se referă la Simulare militară) (se referă la Simulare militară),
 • MFG (Mag-Fed Only Game care previne încărcarea în vrac) (Mag-Fed Only Game, care interzice încărcarea în bloc),
 • Evenimente cronometrate,
 • Monster Hunt (în care unii angajați acționează și se îmbracă ca un zombie, iar tu îi vânezi).

Dar locul de joacă este locul unde există o mare diferență. Deoarece acest joc este organizat, firmele specializate pregătesc și operează de obicei locația ca un domeniu de tranzacționare. Companiile taxează oamenilor bani pentru a închiria echipamentul și zona. Și afacerile controlează jocul. Prin urmare, companiile își propun să creeze locuri de joacă mai interesante pentru a face jocul mai distractiv și mai interesant.

După cum sugerează și numele, woodsball este un joc care se joacă de obicei într-un cadru natural, cum ar fi o pădure. Cu toate acestea, speedball se joacă în general într-o zonă specificată cu obstacole naturale și artificiale. Pamantul poate fi acoperit si cu gazon sintetic sau iarba naturala. Drept urmare, gazonul artificial a devenit din ce în ce mai popular în rândul companiilor de paintball în ultimii ani datorită ușurinței sale de întreținere.

Noi, cei de la Hatko Sports Company, prețuim inovația și oferim terenuri de iarbă sintetică de cel mai înalt calibru și tehnologie. De asemenea, am făcut îmbunătățiri specifice ale produselor, în special pentru terenurile de paintball. Pentru terenurile de paintball, folosim trei diferite tipuri de gazon pe care le-am îmbunătățit;

 • Douglass,
 • Non-umplere și multi-sport,
 • Performa.

Nu numai că cercetăm și dezvoltăm produse, dar există și altele. Oferim o mare varietate de materiale pentru podele sportive pentru diverse sporturi.