Strategii și sfaturi pentru paintball pentru a vă ascuți tehnicile de paintball

La Delta Force, paintball-ul este mai mult decât o activitate de echipă, o adrenalină sau o oportunitate de a vă conecta cu cei dragi. Este un conflict între galaxii, între bărbați și femei, între supranatural și între trecut, prezent și viitor. Supereroi și super-răuși se confruntă. Atât retragerea, cât și capitularea nu sunt posibile. A oferi tie și oamenilor tăi cele mai bune șanse de a supraviețui și de a reuși este crucial atunci când miza este atât de mare, iar consecințele contează cu adevărat. Aceste strategii, puse împreună de oamenii curajoși care au luptat pentru tine înaintea ta, sunt cheia succesului pe câmpul de luptă.

 1. Planifică

Stabilirea unei strategii ofensive sau defensive este crucială în timp ce lucrați în echipă, deoarece vă va crește șansele de succes. Un plan bine gândit este esențial pentru succesul echipei tale, la fel ca regulile și regulamentele.

 1. Vorbește cu ceilalți

Comunicarea Păstrarea contactului cu colegii tăi este una dintre cele mai importante strategii. Nu există niciun „eu” în colaborare, așa cum se spune, așa că trebuie să discutați strategia dvs. în fiecare zonă de joc pentru a vă asigura că rămâneți cu un pas înaintea adversarului. Acest lucru este crucial, mai ales atunci când efectuați manevre ofensive.

 1. Factorul surpriză

Nu vă fie teamă să surprindeți oamenii. Elementul surpriză poate fi folosit într-o varietate de moduri.

 1. Păstrați-l de bază

Asigurați simplitate. Cu atât de multe pe linie, paintball nu are loc pentru ego. Echipa ta trebuie să poată depinde de tine și de abilitățile tale, iar dacă te străduiești prea mult să fii Arnold Schwarzenegger, preocupat de puterile și aspirațiile tale, riști să pierzi meciul. Înainte de a dezvolta un plan de joc, este esențial să recunoașteți jucătorii dvs. și colegii dvs. de echipă în paintball.

 1. Mergeți întotdeauna înainte

Fii mereu cu ochii pe împrejurimile tale. Realizarea unei hărți mentale a zonei de joc este o idee bună în timp ce călătoriți în jurul ei. Cel mai bine ar fi să înregistrați unde este adversarul, unde s-ar putea mișca, cea mai bună linie de acțiune pentru tine și echipa ta și locul ideal în care să te retragi. Secretul pentru a câștiga jocuri de paintball este să fii întotdeauna cu un pas înaintea opoziției.

 1. Păstrează-l calm

Pastreaza-ti calmul. Când vă mutați într-o poziție nouă, faceți o pauză înainte de a vă dezvălui. Privește în jurul zonei de joc din perspectiva ta unică pentru a vedea dacă există adversari în apropiere sau dacă te poți deplasa într-o poziție mai bună.

7. Fii atent.

Evitați dezvoltarea vederii în tunel. Chiar dacă credeți că un adversar poate pândi într-un singur loc, nu-i acordați prea multă atenție. Un alt adversar ar putea să te flancheze, sau ai putea să vezi un inamic pe care altfel nu l-ai fi observat.

 1. Continuați să mergeți

Partea adversă poate manevra în jurul tău dacă stai pe loc sau rămâi în același loc. Probabil că inamicul nu va putea ajunge la tine dacă stai la 30 de metri în spate de linia frontului, așa că nu ezita să avansezi într-o poziție în care vei fi mai benefic echipei tale.

 1. Dobândiți cunoștințe

Înainte de a începe jocul, aflați cât mai multe despre zonele de joc și rezumatul misiunii. Veți începe jocul cu încredere și veți fi mai eficient ca o echipă dacă puteți să mapați mental zona de joc și să identificați zonele importante de ascundere și locurile ideale pentru a le folosi ca acoperire.

10. Modul Stealth

În anumite circumstanțe, a fi forțat poate fi eficient, dar acțiunile subtile și deliberate vor fi mai fructuoase pe termen lung. În unele zone de joc, grăbirea echipei adverse și folosirea tacticilor agresive pot fi eficiente, dar în alte zone de joc, amestecarea cu mediul înconjurător, angajarea distractoarelor și târârile în liniște pot fi unghiul ideal de abordare. Când săriți din capac în capac, fă-ți timp, în vârful picioarelor și ține capul în jos.

 1. Fii optimist și distrează-te

Păstrați o atitudine pozitivă. Acest lucru poate fi mai ușor de spus decât de făcut atunci când se află sub focul și presiunea inamicului. Dar atunci când joci paintball, a avea o perspectivă pozitivă este crucială, deoarece, chiar și atunci când lucrurile devin grele, poate ajuta spiritul de echipă. Distrați-vă și nu uitați să respectați regulile de aur pentru paintball!

 1. Dobândiți cunoștințe de pirotehnică.

Toate locațiile Delta Force Paintball oferă grenade pirotehnice de paintball, cum ar fi fulgerări, fulgere, grenade de vopsea și grenade fumigene. Flashbang-urile pot ține capetele în jos ale inamicului suficient de mult pentru ca tu să duci la îndeplinire un plan de atac. De asemenea, poți folosi surpriza în avantajul tău, surprinzând inamicul cu grenade fumigene sau fulger, sau poți folosi grenade cu vopsea pentru a elimina numeroși adversari simultan.

Norme și linii directoare pentru paintball:

Regulile și regulamentele sunt esențiale pentru a oferi echipei tale abilitățile și cunoștințele necesare pentru a depăși dificultățile speciale întâlnite la Delta Force Paintball. Dacă tu și echipa ta urmați aceste linii directoare, planificați meticulos și elaborați strategii cu succes, puține vieți se vor pierde indiferent de obiectivul sau adversarul dvs.

 • Examinați confirmarea rezervării și broșura evenimentului pentru a vă familiariza cu programul zilei și cu ținuta potrivită pentru paintball. Acesta poate fi distribuit și altor membri ai grupului, astfel încât să puteți ajunge pregătit.
 • În timpul briefului de siguranță de dimineață, acordați o atenție deosebită. Managerul centrului va comunica detalii esențiale despre activitățile zilei și strategiile viclene de utilizat în zonele noastre tematice de joc.
 • Când vă aflați în afara taberei de bază, trebuie să purtați întotdeauna ochelarii și ținuta de paintball, pe care ar trebui să le porți cu mândrie și demnitate. Căștile noastre integrale vă garantează confortul în timpul jocului și oferă protecție la 360 de grade. La Delta Force Paintball, suntem dedicați siguranței dumneavoastră. Restul jocurilor zilei vor fi suspendate pentru oricine nu se supune.
 • Acordați întotdeauna atenție „comandantului” (management și mareșali), deoarece vă vor ajuta și vor face experiența mai puțin stresantă. Ei sunt responsabili pentru a se asigura că primiți instrucțiunile adecvate, că sunteți complet pregătiți pentru luptă și sunt protejați.
 • Pregătirea ta este esențială pentru succesul tău, așa că este recomandat să te încălzești și să te întinzi ușor înainte de a participa la orice activitate.
 • Comunicați întotdeauna cu membrii echipei dvs.; aceasta este o strategie crucială pentru asigurarea succesului pe câmpul de luptă. Pentru că ești o echipă, trebuie să cooperezi pentru a obține o victorie.
 • Fii gata pentru orice; nu te lasa prins fara bile sau grenade de paintball in mijlocul unui conflict aprig; asta îți va strica distracția și va pune în pericol succesul echipei tale. Întotdeauna reaprovizionați între jocuri și folosiți pachete de luptă pentru a transporta muniție suplimentară.
 • Bucurați-vă de emoțiile și divertismentul oferite de scenariile noastre palpitante de misiune pe tot parcursul zilei. Îmbrățișează entuziasmul care curge prin corpul tău.

La Delta Force, paintball-ul este o artă, iar aceste 12 sugestii sunt simple, dar puternice atunci când sunt folosite. Șansele tale de succes pot fi crescute semnificativ prin utilizarea strategiilor de paintball.