Momentul anului în care terenurile noastre de paintball în aer liber încep să devină active este acum în care primăvara este în sfârșit aici. Este timpul să vă scuturați de pânzele de păianjen și să vă aventurați afară după o iarnă lungă de hibernare. Cea mai sănătoasă metodă de a realiza acest lucru este organizarea unui joc de paintball. Iată zece beneficii pentru sănătate ale paintball-ului dacă aveți nevoie de mai multă justificare pentru a încerca această activitate grozavă.

1. Varietatea se adaugă la rutina ta zilnică

Paintball-ul este o opțiune fantastică dacă nu ai timp să mergi la sală, dar vrei totuși să faci ceva atletic cu prietenii, colegii de muncă și familia. Este o modalitate grozavă de a schimba lucrurile și de a face niște exerciții riguroase în plus față de antrenamentul obișnuit. Încercați paintball dacă căutați o alternativă la mișcările repetitive ale unei benzi de alergare sau ale unei biciclete de antrenament. Jucătorii pot experimenta o mare varietate de activități în paintball, inclusiv alergarea, cățăratul, abaterea și târâșul în spatele inamicilor.

2. Exercițiu pentru corp complet

Târarile, scufundările, sprintul, evadarea și tragerea fac parte din paintball. Mulți jucători devin atât de absorbiți de acțiune, deoarece jocul este atât de strategic și de rapid, încât nu reușesc să observe cum se îmbunătățește corpul lor. Persoanele care se străduiesc să mențină o rutină de exerciții menționează frecvent lipsa dorinței și plictiseala drept principalele motive pentru a renunța. Participanții își pot tonifica corpul într-un mod mai amiabil în timp ce joacă paintball, fără să-l considere vreodată un antrenament.

3. În al treilea rând, îmbunătățește rezistența.

Datorită timpului prelungit petrecut pe teren, paintball-ul oferă un antrenament cardiovascular excelent care îți îmbunătățește nivelul de anduranță.

4. Mărește puterea

Paintball-ul vă va ajuta să câștigați Forță deoarece vă cere să vă mișcați rapid în timp ce jucați și transportați echipamentul. Zonele cheie pe care paintball-ul le întărește sunt picioarele din alergare și ghemuit, brațele de la tragere și miezul pentru stabilizarea corpului.

5. Crește abilitățile interpersonale și încrederea

De obicei, paintball-ul este un sport de echipă. Acest lucru necesită planificare și execuție, care poate fi realizată numai atunci când toți jucătorii cooperează. Încurajează munca în echipă și te poate ajuta să devii un lider mai bun. Tensiunea din joc scoate în mod frecvent ce e mai bun în jucători și le crește încrederea.

6. Este benefic pentru pierderea de kilograme și pentru sănătatea generală

Paintball-ul ajută oamenii să slăbească. Paintballing oferă un antrenament viguros care ar putea îmbunătăți tiparele de somn și poate crește metabolismul. Endorfinele eliberate în timpul exercițiilor intense îmbunătățesc și starea de spirit. Jocul regulat de paintball vă ajută să ardeți mai multe calorii, reducând în același timp riscul de a dezvolta boli de inimă, hipertensiune arterială și depresie. Citiți postarea mea pe blog despre De ce Paintball-ul este mai sigur decât Hocheiul dacă sunteți îngrijorat de riscurile potențiale ale participării.

7. Reducere semnificativă a stresului

Una dintre cele mai acceptabile moduri de a-ți părăsi frustrarea fără a-i pune pe alții în pericol este să joci un joc de paintball. Uneori, folosirea jocului pentru a elibera abur vă poate ajuta, de asemenea, să deveniți un jucător de paintball mai bun. Exercițiile intense eliberează endorfine, care reduc stresul mental și promovează calmul.

8. Încurajează cooperarea

În paintball, cooperarea practică este crucială. Echipa ta trebuie să colaboreze pentru a dezvolta idei și planuri și apoi să le poată coordona. De ce să nu planificați o zi cu colegii și să vă puneți la încercare dacă există loc de îmbunătățire în munca în echipă a biroului dvs.?

9. Să fii afară este sănătos

Exercițiile în aer liber vă îmbunătățesc cu adevărat imunitatea, atitudinea, concentrarea și starea de spirit. Plimbările în natură în grup sunt asociate cu îmbunătățirea sănătății mintale și a fericirii, precum și cu niveluri semnificativ scăzute de stres și disperare, potrivit unui studiu de la Universitatea din Michigan. Potrivit unui studiu de la Universitatea din Glasgow, exercițiile în aer liber – fie că este mers pe jos, ciclism sau alergare – scade riscul de boli mintale în comparație cu exercițiile în interior.

10. Este plăcut!

Și cine poate nega că a juca puțin paintball este o modalitate grozavă de a te distra puțin? Adrenalină care rezultă din pur și simplu alergare și împușcare pe adversari sau împușcat cu mingi de vopsea ne face să ne simțim din nou copii. Paintball-ul este plin de râsete, emoție și o zi fantastică cu prietenii.

Îl ai acum! Jocul paintball este o modalitate excelentă de a rămâne activ și de a te distra. Dacă doriți să începeți niște hobby-uri noi și sănătoase anul acesta, paintball-ul ar putea fi un loc excelent pentru a începe.